• 3D bryn

3D Bryn

3d bryn er et semi permanent makeup, hvor man tegner hårstrå / hairstrokes af forskellige længder og farver, som ligner ægte hår. 3d øjenbryn er en avanceret teknik inden for micropigmentering.

Behandlingen giver en 3d-effekt ( 3 dimensionel effekt ), som minder meget om brynets naturlige opbygning. 3d øjenbryn giver et flot, lidt markant, men stadig meget naturligt resultat.

Hos WOW Effect udfører vi 3d øjenbryn både manuelt ved hjælp af et “sterilt engangs blade” efter “Phibrows” principper og maskinelt med vores computerstyrede “Nouveau contour Intelligent maskine”. Den maskinelle 3d metode er især velegnet for dem, der har fedtede hudtyper, hvor “Microblading” derfor ikke vil give den ønskede varige effekt.

Herudover vil 3d øjenbryn være ideel til dem, der ikke har mange hår eller har nogle huller i brynet fra naturens side. Ved hjælp af 3d metoden kan man skabe et naturligt og fyldigt øjenbryn.

Hos WOW effect kan man kombinere 3d bryn med en let skygge lægning med vores computerstyrede maskine, for at skabe en mere fyldig og naturlig effekt. Den kombinations behandling hedder “Hybrid Brows”.

Hos WOW Effect bestræber vi os på at opfylde dine specifikke ønsker med hensyn til form, farve og facon. Derfor bruger vi meget tid på opmåling og optegning. Vi finder sammen med dig den form der passer til dig, din ansigtsform og knoglestruktur. Vi begynder først den egentlige procedure, når du har godkendt formen.

Her kan du læse en kort beskrivelse af de forskellige teknikker:

Hairstrokes / Microblading / 3d bryn er den perfekte løsning til dem, der har normal eller tør hudtype og ønsker et naturlig look. Holdbarheden er dog kortere end de andre teknikker.

Powderbrows er ideel til dem, der er vant til at tegne deres bryn op og ønsker et markant look. Den er egnet til dem der har fedtet hud, og dem der holder dårligt på farve. Den teknik holder længere end 3d bryn.

Fashion Powderbrows er et let pudderagtig optegnet bryn, der giver et naturligt look. Den teknik er perfekt til de hudtyper, der ikke kan have Hairstrokes.

Kombinationsbehandling / Hybrid Brows er egnet til dem der har sparsome bryn eller mangler del af brynet. Den teknik giver visuelt mere volume og fylde.