Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36(KHTML, like Gecko) Chrome/61.0.3163.100 Safari/537.36 CookieInformationScanner

Powderbrows

Powderbrows / Permanent Makeup bryn er den teknik hvor vi lægger skygge (ombre) på dine bryn bag dine naturlige brynhår med en maskine. Med powderbrows teknikken får du fyldigere øjenbryn, mens du stadig beholder en blød facon på dine bryn. Med denne Permanent Makeup-teknik efterligner vi i WOW Effect et konventionel makeup til øjenbryn, uanset om der er tale om brynblyant eller brynskygge. Denne form for permanent makeup er derfor også kendt som skyggebelagte øjenbryn.

Microblading - WOW Effect

Vi er eksperter i at lave powderbrows

Du vil have mulighed for at kombinere Powderbrows med microblading teknikken, også kaldet en kombinationsbehandling, som du kan læse mere om nedenfor. Hos os vil du altid være i centrum. Vi lægger vægt på, at du er godt informeret, inden vi påbegynder en behandling. Vi følger altid alle lovkrav på området. Det skal dog siges at resultatet vil blive et sæt øjenbryn, hvor det ligner, at der er brugt lidt makeup bag dem, så powderbrows er ikke for dem, der vil have det rene, naturlige look.

Hun er omhyggelig, lyttende og meget professionel. Jeg synes også at Lida er meget fleksibel, for da jeg ikke kunne finde en tid online, valgte hun at komme på klinikken for min skyld efter en lang kursusdag. Jeg kan til enhver tid anbefale Lida.

Isabella fra Trustpilot

microblading

En kort beskrivelse af de forskellige teknikker

 

  • Hairstrokes / Microblading / 3d bryn er den perfekte løsning til dem, der har normal eller tør hudtype og ønsker et naturlig look. Holdbarheden er dog kortere end de andre teknikker.

 

  • Powderbrows er ideel til dem, der er vant til at tegne deres bryn op og ønsker et markant look. Den er egnet til dem der har fedtet hud, og dem der holder dårligt på farve. Den teknik holder længere end 3d bryn.

 

  • Fashion Powderbrows er et let pudderagtig optegnet bryn, der giver et naturligt look. Den teknik er perfekt til de hudtyper, der ikke kan have Hairstrokes.

 

  • Kombinationsbehandling / Hybrid Brows/Phifusion er egnet til dem der har sparsome bryn eller mangler del af brynet. Den teknik giver visuelt mere volumen og fylde.

Ansvarshavende hudlæge

Behandlingerne bliver superviseret af vores dygtige dermatolog. Det er din tryghed for høj kvalitet og æstetik.

Professionelle behandlinger

Vores kosmetiske sygeplejerske med specialiseret erfaring tilbyder behandlinger med høj faglighed.

Kunderne i centrum

Hos os findes der ikke “one fit all”. Vi vil gøre vores bedste for at finde en skræddersyet behandling.

Online booking

Du kan nemt bestille en tid online. Vi er også altid klar ved telefon, hvis du ikke kan finde en tid der passer dig.

Kunderne er i centrum

Hos os er kundernes behov altid i centrum. Vi har i vores flotte klinik skabt rammerne for, at du kan modtage de behandlinger, du ønsker i trygge rammer. Alle behandlinger vil blive foretaget af en kosmetisk sygeplejerske med mange års erfaring i branchen. Samtidig opfylder vi altid alle krav fra sundhedsstyrelsen, hvilket er din garanti for, at alt bliver lavet efter loven. Vi sørger for, at du får lavet powderbrows af højeste kvalitet. Vi lægger altid en klar plan sammen med vores kunder. Det er vigtigt, at du får lavet powderbrows af professionelle, da det er en semi permanent makeup, der holder i 2-5 år. I WOW Effect afstemmer vi altid vores Permanent Makeup behandling med dine ønsker, hvad angår farve og formen, inden vi påbegynder Powderbrows behandlingen.

Sikre Din Tid I Dag

Med vores online booking kan du nemt og elegant booke din tid, inden en anden “stjæler” den fra dig

Priser på PowderBrows / Ombre Bryn / Fashion Powderbrows med Nouveau Contour Teknikker

 

Behandling Pris
Den 1.behandling 2.700,- kr.
Den 2.behandling 1.500,- kr.
Den 3.behandling 1.500,- kr.
Genopfriskning 3-12 måneder 1.750,- kr.
Genopfriskning 12- 18 måneder 2.000,- kr.
Genopfriskning 18- 24 måneder 2.250,- kr.
Genopfriskning efter 24 måneder 2.500,- kr.

*Genopfriskningspriser forudsætter at kunden har foretaget de 3 obligatoriske behandlinger.

* Tillæg ved Hybrid bryn: 1.000 kr. pr gang.

De ovenstående priser er forudsat gennemførelse af forudgående behandlinger ellers vil der blive opkrævet et gebyr på 500,- kr i tillæg til de henholdsvise priser.

Kontakt os for uforpligtende snak

Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring powderbrows. Vi kan lave et skræddersyet forløb, der matcher dig og dine bryn. Du kan kontakte os på telefon 21 83 53 50 eller på mail contact@woweffect.dk. Vi står klar til at guide dig, så du får et udtryk, du er glad for.