Areola rekonstruktion

Areola rekonstruktion behandling er en gren af kosmetisk mikropigmentering. Ved anvendelse af en specifik nål konfiguration deponerer vi omhyggeligt hudvenlige pigmenter lige under overfladen af huden.

Teknikken bruger avanceret kunstnerisk skyggelægning og farvning for at give en naturlig 3d-effekt, hvilket gør at brystvorten ser ud som om den stikker ud fra Areolaen, og giver dig de allerbedste resultater. Hvis du kun har brug for en areola rekonstruktion, vil vi vælge en farve der matcher din eksisterende areola for at sikre en perfekt symmetrisk, identisk finish.

Som led i behandlingen kan vi også bidrage til at blødgøre de ar, der er blevet efterladt efter din operation. Uanset om de er på eller

omkring areola eller i andre områder af brystet, er vi i stand til at implantere farve matchet pigment, for at hjælpe det med at blende ind i baggrunden.
Du skal være indstillet på, at der kræves flere sessioner for at opnå de endelige resultater. Der vil være noget midlertidigt hævelse og rødme lige efter behandlingen, som vil tage flere dage at forsvinde, afhængigt af hvilket område af kroppen, hvor meget pigment der påføres, samt hudens generelle sundhed.

Lige efter din procedure vil farven være stærkere sammenlignet med hvordan den i sidste ende ser ud. Inden for få dage vil farven begynde at fade og blive lysere, så den påtænkte skygge kan opnås. Man bør ikke bruge sminke på den pigmenterede hud i syv dage efter hver session.

Areola rekonstruktion priser :

1.behandling 1500 kr pr stk.

Efterbehandlinger 1000 kr pr stk pr gang pr stykke

Ar camouflage

Vi vurderer arret i begyndelsen af hver session og vælger en farve, der passer bedst til din naturlige hud tone. Så deponerer vi ved hjælp af en speciel nål konfiguration et naturligt mineralbaseret pigment i og omkring arret for at matche den naturlige hudfarve. Pigmentet aflejres i arret, indtil den ønskede farve og subtile skygge opnås.

Camouflagebehandling kan anvendes til at skjule ar på ansigtet eller andetsteds på kroppen. Det holder op til tre år på huden.

Der kræves flere sessioner på hvert ar for at opnå de endelige resultater. Under hver session deponeres pigmentet i huden øverste lag. Nogle pigmenter vil blive frastødt, derfor er en række sessioner nødvendige, for at blende farven i og omkring arret, så den matcher din naturlige hudfarve. Hver session er planlagt fire til seks uger fra hinanden.

Der vil være noget midlertidigt hævelse og rødme lige efter din behandling, som vil tage flere dage at forsvinde afhængigt af hvilket område af kroppen, hvor meget pigment der påføres samt hudens generelle sundhed.

Ar camouflage :

1.behandling fra 800 kr.

Efterbehandlinger fra 600 kr.