Areola rekonstruktion

Areola rekonstruktion behandling er en gren af kosmetisk mikropigmentering. Ved anvendelse af en specifik nål konfiguration deponerer vi omhyggeligt hudvenlige pigmenter lige under overfladen af huden.

Teknikken bruger avanceret kunstnerisk skyggelægning og farvning for at give en naturlig 3d-effekt, hvilket gør at brystvorten ser ud som om den stikker ud fra Areolaen, og giver dig de allerbedste resultater. Hvis du kun har brug for en areola rekonstruktion, vil vi vælge en farve der matcher din eksisterende areola for at sikre en perfekt symmetrisk, identisk finish.

Som led i behandlingen kan vi også bidrage til at blødgøre de ar, der er blevet efterladt efter din operation. Uanset om de er på eller
omkring areola eller i andre områder af brystet, er vi i stand til at implantere farve matchet pigment, for at hjælpe det med at blende ind i baggrunden.
Du skal være indstillet på, at der kræves flere sessioner for at opnå de endelige resultater. Der vil være noget midlertidigt hævelse og rødme lige efter behandlingen, som vil tage flere dage at forsvinde, afhængigt af hvilket område af kroppen, hvor meget pigment der påføres, samt hudens generelle sundhed.

Lige efter din procedure vil farven være stærkere sammenlignet med hvordan den i sidste ende ser ud. Inden for få dage vil farven begynde at fade og blive lysere, så den påtænkte skygge kan opnås. Man bør ikke bruge sminke på den pigmenterede hud i syv dage efter hver session.