Behandlingsforløb

I WOW Effect er det vigtigste mål, at du får en god behandling og et flot slutresultat. Derfor har vi nogle faste procedurer, som vi følger.

Når du kommer ind på vores klinik på behandlingsdagen får du bedøvelsescreme på det område, som skal behandles. Denne creme gør, at behandlingen vil foregå så godt som smertefrit. Bedøvelsen skal virke i 20 minutter, hvorefter vi begynder at tegne konturerne med en blyant, så du kan få en ide om, hvordan slutresultatet vil se ud. Vi vælger konturerne ud fra, hvad der vil passe bedst til din knoglestruktur og resten af dine ansigtstræk. Derudover er vi af den opfattelse, at det naturlige look er det kønneste, når det gælder permanent make-up – der er f.eks. ikke to sæt øjenbryn, der er ens, og derfor findes der heller ikke en fast skabelon. Vi vælger formen baseret på dine ønsker kombineret med din unikke knoglestruktur.

Når du har godkendt konturerne, vælger vi sammen den perfekte farve til behandlingen baseret ud fra din teint og øvrige naturlige farver, og Vi vil herefter gå i gang med selve behandlingen.

Inden behandlingen finder sted, er det vigtigt, du har læst og fulgt de forholdsregler og risici, der er noteret under ”Risici og forholdsregler.” Det er også meget vigtigt for os, at du føler dig fuldstændig tryg ved at skulle have foretaget en behandling hos os. Derfor foreslår vi, at du får en konsultationstid, hvor vi kan snakke om eventuelle spørgsmål, du måtte have, og få afstemt dine forventninger til behandlingen.