Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36(KHTML, like Gecko) Chrome/61.0.3163.100 Safari/537.36 CookieInformationScanner

Permanent hårfjerning

Rigtig mange bruger meget tid på at fjerne uønsket hårvækst fra forskellige områder på kroppen. Det kan du slippe får med permanent hårfjerning. Vi bruger en diode laser, der fjerner hår uden at give røde knopper. 

Microblading - WOW Effect

Slip for uønsket hårvækst med permanent hårfjerning

Rigtig mange bruger meget tid på at fjerne uønsket hårvækst fra forskellige områder på kroppen. Det kan du slippe får med permanent hårfjerning. Vi bruger en diode laser, der fjerner hår uden at give røde knopper. Vi fjerner hår på både mænd og kvinder. Mange mænd er fx utilfredse med hår på ryggen og brystkassen. Vi kan fjerne hårvækst hos kunder med alle slags hud- og hårtyper. Vi tilbyder en skånsom behandling. Hvor mange behandlinger du skal have, kommer an på din hud- og hårtype. Vi laver et skræddersyet forløb, der matcher dine behov. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er specialister i at fjerne hår med laser. Alle behandlinger bliver udført af en kosmetisk sygeplejerske. Vi lever fuldt ud op til alle lovkrav.

Hun er omhyggelig, lyttende og meget professionel. Jeg synes også at Lida er meget fleksibel, for da jeg ikke kunne finde en tid online, valgte hun at komme på klinikken for min skyld efter en lang kursusdag. Jeg kan til enhver tid anbefale Lida.

Isabella

microblading

Vi har fokus på kundernes tryghed

Hos WOW Effect går vi højt op i at skabe nogle trygge rammer for vores kunder. Vi vil besvare alle dine spørgsmål samt give dig et klart overblik over selve processen. Permanent hårfjerning behøver ikke være en en ubehagelig oplevelse. Vores laser er udviklet til at give en så skånsom behandling som muligt. Vi sørger, for du er fuldt ud informeret om alt, inden vi begynder en permanent hårfjerning. Du vil modtage alt den lovpligtige information, du skal have, inden du modtager en laserbehandling hos os. 

Ansvarshavende hudlæge

Behandlingerne bliver superviseret af vores dygtige dermatolog. Det er din tryghed for høj kvalitet og æstetik.

Professionelle behandlinger

Vores kosmetiske sygeplejerske med specialiseret erfaring tilbyder behandlinger med høj faglighed.

Kunderne i centrum

Hos os findes der ikke “one fit all”. Vi vil gøre vores bedste for at finde en skræddersyet behandling.

Online booking

Du kan nemt bestille en tid online. Vi er også altid klar ved telefon, hvis du ikke kan finde en tid der passer dig.

Skånsom laser

Vores Diode laser med 3-wave teknologi med SHU funktion muliggør laser behandling med tre forskellige Nanometer. Laser maskinen er derfor meget effektiv både mod mørkt hår på lys hud, som de fleste traditionelle laser hårfjerning maskiner, men også mod lyse, grå og røde hår. Diodelaseren fungerer således på alle hårfarver, både de mørke og de lyse, og hudtyper, både den mørke og den lyse. Vores avancerede laser maskine til permanent hårfjerning fjerner hår i den aktive vækstfase ved at eliminere hårfolliklerne permanent i hårsækken.

WOW Effect er registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed. Det er din garanti for en professionel og tryg behandling.

1.  Inden Laserbehandling

Forud for laserbehandling til permanent hårfjerning er det lovpligtig, at du har modtaget både mundtlig og mere uddybende skriftlig information under en konsultation. I WOW Effect er en konsultation for fjernelse af uønsket hårvækst uforpligtende og gratis hos vores erfarne kosmetiske sygeplejerske. Ifølge Sundhedsstyrelsen kan du, hvis du ønsker, udføre permanent hårfjerning med laser direkte efter denne konsultation på den samme dag.

Under konsultationen er det vigtigt, at du oplyser sygeplejersken korrekt om, hvornår du sidst har taget sol eller, om du har tendens til hyperpigmentering. Hvis du glemmer at fortælle, at du har været udsat for sol, er der en risiko for skader, som normalt ikke sker ved laser hårfjerning. Forud for behandling bedes du være glatbarberet i det område, hvor du skal have behandling.

2.  Under Laser behandling

Behandlingstiden med laser er afhængig af området. Vores avancerede maskines køleelementer i selve hovedet sikrer en behagelig laserbehandling uden oplevelse af smerter eller ubehag, men på nogle områder kan du mærke små niv. Vores lasermaskine er meget skånsom for huden, derfor er risikoen for hudirritationer i form af rødme og hævelse vil være mindre. Du kan få mindre forbrændinger, hvis du får sol op til eller efter din laser behandling.

3.  Efter Laserbehandling

Hårfjerning med laser er heldigvis en behandling, der ikke sætter, grænser for dit dagligdags liv i de efterfølgende dage. Området skal dog skånes for sol efter laserbehandlingerne og skal dækkes med solcreme. WOW Effect gør dig opmærksom på, at permanent hårfjerning med laser ikke virker efter en enkelt behandling. Det kræver typisk 4-10 laserbehandlinger, før du er hårfri. Efterbehandlingerne med laser skal gentages 6-8 uger for at ramme de inaktive hårfollikler.

Sikre Din Tid I Dag

Med vores online booking kan du nemt og elegant booke din tid, inden en anden “stjæler” den fra dig

Ansigt (Ved mere end et område ad gangen, betales fuld pris for det dyreste og gives 50% rabat på resterende)

Område

Pris

Helt ansigt

600

Overlæbe

350

Hage

350

Bakkenbarter

400

Kinder

400

Hals

450

Arme (Ved mere end et område ad gangen, betales fuld pris for det dyreste og gives 50% rabat på resterende)

Område

Pris

Armhuler

400

Hele arme

1200 

Under arme

800

Over arme

550

Hænder

350

Krop (Ved mere end et område ad gangen, betales fuld pris for det dyreste og gives 50% rabat på resterende)

Område

Pris

Mave inkl. navle og ned

800

Navle & ned

350

Bryst (Mænd)

800

Mellem bryster (Mænd)

300

Brystvorter (Mænd)

350

Ben (Ved mere end et område ad gangen, betales fuld pris for det dyreste og gives 50% rabat på resterende)

Område Pris
Hele Ben 2000
Under ben 1200
Lår 1200
Baglår 600
Fødder 350

Ryg (Ved mere end et område ad gangen, betales fuld pris for det dyreste og gives 50% rabat på resterende)

Område

Pris

Ryg og lænd

1200

skulder

750

Lænd

400

Nakke

400

Baller

600

Bikini (Ved mere end et område ad gangen, betales fuld pris for det dyreste og gives 50% rabat på resterende)

Område

Pris

Brasil

900

Bikinilinje

550

Baller

600

Laserbehandling hvis du har tatovering

Der er intet til hinder for at få hårfjerning med laser, selvom du har tatoveringer. Det er dog utroligt vigtigt for din sikkerhed, at området med en tatovering ikke blive behandlet med laser. Laser til hårfjerning kan nemlig ikke se forskel på det pigment, der er i tatovering og det, der er i hårsækken. Derfor kan du få alvorlige forbrændinger på det tatoverede område, hvis laseren til hårfjerning rammer dette område.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vores dygtige behandler står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring hårfjerning. Vi giver altid ærlig og kompetent vejledning med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon 21 83 53 50 eller på mail contact@woweffect.dk. Du kan også booke en tid online. Vi glæder os til at høre fra dig.