• Permanent Makeup behandlinger

Vigtige informationer om diverse Permanent Makeup behandlinger

Hvad er Permanent Makeup eller Micropigmentering?

I WOW Effect arbejder vi med Permanet Makeup eller Mikropigmentering. Permanent Makeup behandlinger udføres ved at deponere pigmenter i det ydre hudlag med en meget tynd nål. Der er mange forskellige årsager til at få udført Permanent Makeup behandlinger. Det kan være et ønske om at højne selvtillid ved at få f.eks. farvet større læber eller kønnere øjenbryn.

Mange mennesker får udført Permanent Makeup behandling hvis de har allergi eller er overfølsomhed overfor kosmetik. Nogle får micropigmentering, hvis de har et synshandikap eller er meget usikre på hænderne. Andre årsager til Permanent Makeup kan være hvis de har en udefineret læbekant eller mangler pigment i læberne. Du Kan også med fordel få Permanent Makeup hvis du har for korte eller mindre fyldige lidt vippe hår.

Mange bruger makeup hver dag, men med mikropigmentering får du permanent makeup, så du kan spare denne tid hver morgen. Hvis dine naturlige øjenbryn er for lyse, eller du har huller i øjenbrynene pga. ar eller manglende hår, kan permanent makeup/mikropigmentering være løsningen for dig.

I WOW Effect oplever vi, at det er både mænd og kvinder, der får udført behandlingerne.

Uanset årsagen er mikropigmentering noget, som mange får og som rigtig mange kan få, fordi alle fortjener at være glade for deres udseende og have en personlig frihed.

Dine øjenbryn er dit ansigts mest afgørende træk, og derfor er det også vigtigt, at de komplimenterer dit ansigt. Dine øjenbryn indrammer dit ansigt, fremhæver dine øjne og forstærker din individuelle udstråling. Øjenbrynene er også afgørende for at give dit ansigt symmetri, og det er op til os på klinikken at finde frem til den form, som passer dig og dit ansigt bedst. Vi vil også nøje overveje, hvilke nuancer dine øjenbryn skal have, for at du får det flotteste resultat.

Permanent makeup Behandlingsforløb

I WOW Effect er vores vigtigste mål, at du får en god permanent makeup behandling og et flot slutresultat. Derfor har vi nogle faste procedurer, som vi følger.

Når du kommer ind i vores klinik på behandlingsdagen, starter vi med en indledende konsultation for at afstemme dine forventninger til behandlingen. Herefter begynder vi at tegne konturerne med en blyant, så du kan få en ide om, hvordan slutresultatet vil se ud. Vi vælger konturerne ud fra, hvad der vil passe bedst til din knoglestruktur og resten af dit ansigtstræk. Derudover er vi af den opfattelse, at det naturlige look er det kønneste, når det gælder permanent makeup – der er f.eks. ikke to sæt øjenbryn, der er ens, og derfor findes der heller ikke en fast skabelon. Vi vælger formen baseret på dine ønsker kombineret med din unikke knoglestruktur.

Når du har godkendt konturerne, vælger vi sammen den perfekte farve til dit permanent makeup behandling baseret ud fra dit teint, og Vi vil herefter gå i gang med selve permanent makeup behandlingen.

Efterbehandling

Når vi er færdig med behandlingen, vil området være rødt og hævet det første stykke tid. Farven vil også se en del mørkere ud end forventet. Alt dette er helt normalt og vil fortage sig igen. Hævelsen aftager sig typisk efter 1-2 dage. Farven vil fortsat være mørk og markant indtil såret er blevet helet. Det er derfor ikke muligt at vurdere det endelige resultat, før det behandlede område har været igennem hele helingsprocessen, og vi vil bede dig have dette in mente, når du har fået behandlingen. Det behandlede område skal have ro den første tid efter behandlingen, og det er meget vigtigt, at du ikke piller i sårskorpen. Det er desuden meget vigtigt, at du følger vores vejledning for efterbehandling, som vi vil give dig efter behandlingen.

Holdbarheden af Permanent Makeup

Får du lavet permanent makeup, kan du regne med, at det holder 2-5 år. Vi anbefaler altid en opfriskning af din behandling indenfor et år især når du har lavet  Microblading/permanent makeup af bryn. Læber og eyeliner har en længere holdbarhed – særligt læber får som regel kun en opfriskning hvert andet år.

Risisci og forholdsregler

For at give dig den bedste permanent makeup behandling, vil du blive bedt om at udfylde et helbredsskema, hvorefter vi vil analysere din hud, så vi kan få indsigt i eventuelle risici. Vi vil så foretage en samlet vurdering, som vi vil snakke med dig om.