Laser behandling til Permanent Hårfjerning hos WOW effect

Kender du det? Du fjerner håret men det går ikke længe inden håret er der igen!

Vi bruger mange timer om året på at fjerne uønsket hårvækst, nogle mennesker mere end de andre. I de fleste tilfælde ender de traditionelle hårfjerning metoder som voksning, epilering og barbering, med at vi skal desværre gå med røde knopper på de udsatte steder, især i armhuler og bikinilinjen. Vi er født med hår, lyst eller brunt, og desværre kommer der flere af dem med alderen. Dette gælder både for mænd og kvinder. Mange mænd er fx utilfredse med hår på ryggen og brystkassen.

I WOW Effect har vi løsning på dit problem med uønsket hårvækst. Vi fjerner dine hår med den nyeste teknologi inden for laser hårfjerning, så du kan bruge tiden på det som du har lyst til. Vores diodelaser hårfjerning lasermaskine er den nyeste og mest effektive maskine på markedet. Dioede laser stråler har dette egenskab at de er mere præcis og specifikt retter sig mod hvert enkelt hårstrå. Fordelen med permanent hårfjerning med Diode laser er at den også behandler mørke hudtyper, uden at skade det omkringliggende hudvæv. Herudover er behandlingstiden kortere da hver laserpuls tager en brøkdel af et sekund hvilket er mindre belastende for huden.

Vores Diode laser med 3-wave teknologi med SHU funktion muliggør laser behandling med tre forskellige Nanometer. Laser maskinen er derfor meget effektiv både mod mørkt hår på lys hud, som de fleste traditionelle laser hårfjerning maskiner, men også mod lyse, grå og røde hår. Diodelaseren fungerer således på alle hårfarver, både de mørke og de lyse, og hudtyper, både den mørke og den lyse. Vores avancerede lasermaskine til hårfjerning fjerner hår i den aktive vækstfase ved at eliminere hår folliklerne permanent i hårsækken.

Antallet af laserbehandlinger er afhængig af hårtypen, hår tykkelsen og farve. Fordi hårfolliklerne er i vækstfase på forskellige tidspunkter, kræves der efterbehandlinger med laser for at ramme alle folliklerne efterhånden som de kommer i vækstfase. Hårfjerning med laser fungerer således at under laserbehandlingen passerer laser lys gennem huden og omdannes til varme. Dette medvirker til at hårsækkens temperatur hæves og cellerne i hårsækken destrueres, så de ikke producerer hår igen. Vi indstiller bølgelængden, pulsvarighed og frekvens under laserbehandlingen for at tilpasse varmepåvirkning af hårsækkens celler. Diodelaser opvarmer hårsækken medens den indbyggede vandkøling nedkøler området så behandlingen bliver næsten smertefri.

WOW Effect er registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed. Det er din garanti for en professionel og tryg behandling.

Inden Laserbehandling

Forud for laserbehandling til permanet hårfjerning er det lovpligtig at du har modtaget både mundtlig og mere uddybende skriftlig information under en konsulation. I WOW Effect er en konsultation for fjernelse af uønsket hårvækst uforpligtende og gratis hos vores erfarne kosmetiske sygeplejerske. I følge Sundhedsstyrelsen kan du, hvis du ønsker, udføre permanent hårfjerning med laser direkte efter denne konsultation på den samme dag.

Under konsultationen er det vigtigt, at du oplyser sygeplejersken korrekt om, hvornår du sidst har taget sol eller, om du har tendens til hyperpigmentering. Hvis du glemmer at fortælle, at du har været udsat for sol, er der en risiko for skader, som normalt ikke sker ved laser hårfjerning.

Under Laser behandling

Behandlingstiden med laser er afhængig af området. Vores avancerede maskines køleelementer i selve hovedet sikrer en behagelig laserbehandling uden oplevelse af smerter eller ubehag, men på nogle områder kan du mærke små niv. Vores lasermaskine er meget skånsom for huden, derfor er risikoen for hudirritationer i form af rødme og hævelse vil være mindre. Du kan få mindre forbrændinger, hvis du får sol op til eller efter din laser behandling

Efter Laserbehandling

Permanent hårfjerning med laser er heldigvis en behandling der ikke sætter grænser for dit daglidags liv i de efterfølgende dage. Området skal dog skånes for sol efter laserbehandlingerne og skal dækkes med solcreme. WOW Effect gør dig opmærksom på, at permanent hårfjerning med laser ikke virker efter en enkel behandling. Det kræver typisk 4-10 laserbehandlinger før du er hårfri. Efterbehandlingerne med laser skal gentages 6-8 uger for at ramme de inaktive hårfollikler.

Laser behandling hvis du har tatovering

Der er intet til hinder for at få permanent hårfjerning med laser, selvom du har tatoveringer. Det er dog utroligt vigtigt for din sikkerhed, at området med en tatovering ikke blive behandlet med laser. Laser til hårfjerning kan nemlig ikke se forskel på det pigment der er i tatovering og det der er i hårsækken. Derfor kan du få alvorlige forbrændinger på det tatoverede område hvis laseren til hårfjerning rammer dette område.