Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36(KHTML, like Gecko) Chrome/61.0.3163.100 Safari/537.36 CookieInformationScanner

Lipliner

Der kan godt være mange grunde til at du interesserer dig for Permanent makeup Lipliner behandling. Hvis du synes, du har meget tynde læber, eller du ønsker at markere dine læber, er permanent Makeup Lipliner behandling lige den perfekte løsning for dig. Det kan være at du er utilfreds med formen af dine læber og vil gerne have at dine læber skal se mere symmetrisk ud. Med alderen mister vi både pigmenter i vores læber og de mister deres form og konturer. Så er lipliner permanent make up behandling perfekt til dig.

Microblading - WOW Effect

Vi sørger for markeret læber med permanent Lipliner

Ønsker du læber, som du ikke skal tegne op med læbestift, hele tiden så er permanent Lipliner den perfekte løsning. Med alderen mister dine læber pigment og fylde. Her vil Lipliner behandlingen være perfekt. Vi kan både tilføje form og pigment til dine læber. Vi har mange forskellige pigmenter farver. Vi kan med garanti finde en farve, der passer perfekt til dine læber. Vi kan give dig læber, der aldrig mister farven samtidig med, at du slipper for læbestift på tænderne. Har du spørgsmål til Lipliner behandlingen, så tøv ikke med at kontakte os.

Hun er omhyggelig, lyttende og meget professionel. Jeg synes også at Lida er meget fleksibel, for da jeg ikke kunne finde en tid online, valgte hun at komme på klinikken for min skyld efter en lang kursusdag. Jeg kan til enhver tid anbefale Lida.

Isabella

microblading

Kunderne er i centrum

Når du træder ind på vores klinik, vil du altid blive mødt med et smil. Vi går højt op i, at vores kunder føler sig trygge. Du vil derfor altid modtage grundig information om alle vores behandlinger, så du ved, præcist hvad en behandling indebærer. Når du skal have lavet Lipliner, vil behandlingen altid blive foretaget af en kosmetisk sygeplejerske med mange års erfaring i branchen. Vi er registreret hos sikkerhedsstyrelsen, hvilket gør, at du altid kan føle dig tryg, når du modtager en behandlings hos os. Vi lever af glade og tilfredse kunder. Vi starter derfor altid ud med en dialog, hvor vi snakker om dine præferencer og ønsker. Det gør, at vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Ansvarshavende hudlæge

Behandlingerne bliver superviseret af vores dygtige dermatolog. Det er din tryghed for høj kvalitet og æstetik.

Professionelle behandlinger

Vores kosmetiske sygeplejerske med specialiseret erfaring tilbyder behandlinger med høj faglighed.

Kunderne i centrum

Hos os findes der ikke “one fit all”. Vi vil gøre vores bedste for at finde en skræddersyet behandling.

Online booking

Du kan nemt bestille en tid online. Vi er også altid klar ved telefon, hvis du ikke kan finde en tid der passer dig.

Sikre Din Tid I Dag

Med vores online booking kan du nemt og elegant booke din tid, inden en anden “stjæler” den fra dig

Priser på Fuld Lipliner

Behandling Pris   
Den 1.behandling 3.400,- kr.
Den 2.behandling 2.800,- kr.
Den 3.behandling 2.400,- kr.
Genopfriskning inden for 3-12 måneder 2.200,- kr.
Genopfriskning inden for 12-18 måneder 2.800,- kr.
Genopfriskning inden for 18-24 måneder 3.000,- kr.
Genopfriskning efter 24 måneder 3.400,- kr.

*Genopfriskningspriser forudsætter at kunden har gennemført de 3 obligatoriske behandlinger. I mangel heraf vil der blive pålagt et tillæg på 500,- til de henholdsvise priser.

*Det er meget vigtigt at gøre opmærksom på, at der er særlige forholdsregler for dig, der får forkølelsessår flere gange om året – her anbefaler jeg nemlig, at du får en kur.

De ovennævnte priser er  forudsat gennemførelse af forudgående behandlinger. Der vil ellers blive opkrævet et gebyr på 500,- kr. i forhold til de henholdsvise priser.

Kontakt os for uforpligtende snak

Har du spørgsmål til vores Lipliner behandling? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have. Vi sørger for, at du som kunde altid kan være tryg med god ro i maven. Du kan kontakte os på telefon 21 83 53 50 eller på mail contact@woweffect.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.