• Microblading / Hairstrokes / 3D bryn

Microblading / Hairstrokes/ 3D bryn

Dette er den manuelle metode, hvor farven ved hjælp af “Microblade” deponeres i huden ud fra PhiBrows metoden, udviklet af den verdens kendte artist ” Branko Babic”. For at måtte bruge navnet PhiBrows skal artistens arbejde opfylde hans kriterier, dvs brynet skal være optegnet ud fra den gyldne ratio, samt tilpasset individuelt til den enkelte kundes knoglestruktur, samt teknikken og design skal være perfekt. Metoden kaldes også “3D Bryn / Hairstrokes” . Med denne teknik laver jeg med blide tryk, ultrafine hårstrå, som man faktisk ikke kan skelne fra de virkelige hårstrå. Et meget detaljeret stykke arbejde, som vil give dig et naturligt og smukt bryn.

Ved hjælp af et “lille, sterilt engangs blad”-Microblade”, ridser vi blidt hårstrå formede “strokes” i det øverste hudlag, og deponerer farvepigmenter i. Vi bruger Phibrows og LI pigmenter, der både er allergitestede og fri for jerndioxider.

Det er muligt at kombinere Powder-teknikken med hairstroke-teknikken ” Hybrid Bryn/Phifusion “, hvis hårene er meget lyse, eller der ikke er nogen. Kombinationen vil skabe en 3D-effekt med en optimal dybde, så det kan efterligne rigtige øjenbryn.

Det er nødvendigt at få foretaget 1-2 efterbehandlinger, og med ca 4-6 ugers mellemrum, før resultatet er som ønsket.

Her kan du læse en kort beskrivelse af de forskellige teknikker:

Hairstrokes / Microblading / 3d bryn er den perfekte løsning til dem, der har normal eller tør hudtype og ønsker et naturlig look. Holdbarheden er dog kortere end de andre teknikker.

Powderbrows er ideel til dem, der er vant til at tegne deres bryn op og ønsker et markant look. Den er egnet til dem der har fedtet hud, og dem der holder dårligt på farve. Den teknik holder længere end 3d bryn.

Fashion Powderbrows er et let pudderagtig optegnet bryn, der giver et naturligt look. Den teknik er perfekt til de hudtyper, der ikke kan have Hairstrokes.

Kombinationsbehandling / Hybrid Brows/Phifusion er egnet til dem der har sparsome bryn eller mangler del af brynet. Den teknik giver visuelt mere volumen og fylde.

Vælger man at afbryde et behandlingsforløb, er behandler IKKE ansvarlig for resultatet.