Øvrige betingelser

Det er meget vigtigt, at du som kunde hos WOW Effect følger de på hjemmesiden og i klinikken givne anvisninger. Disse anvisninger er nemlig til for at sikre dig, at du får det bedste resultat muligt. Det er kundens ansvar at overholde disse anvisninger, lige såvel som det er kundens ansvar at bestille en tid til efterbehandling inden for de foreskrevne frister.

Denne behandling er en procedure der foretages ” på egen risiko”. Reklamationer er ikke mulige.

WOW Effect giver ikke penge tilbage på hverken afbrudte eller udførte behandlinger.

Inden du bestiller en behandling, skal du være opmærksom på, at en behandling altid indebærer to behandlinger. Du skal altså regne med, at du som minimum skal have både første og anden behandling, før du opnår et optimalt resultat. Årsagen hertil er f.eks. at noget af farven kan forsvinde under helingsprocessen. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt med en tredje behandling. Det kan f.eks. være afhængigt af hudtype. Hvis du har tendens til fedtet, grov eller sart hud, kan det være nødvendigt at få tre behandlinger. I meget få tilfælde kan det være nødvendigt med yderligere behandlinger. Dette er altså værd at have med i dine overvejelser, hvis du ønsker permanent make-up.

Hvis du ønsker mikropigmentering / permanent make-up, skal du også være opmærksom på, at jeg kraftigt anbefaler at få en opfriskning. Som udgangspunkt anbefaler jeg, at øjenbryn får en genopfriskning årligt og at eyeliner og lipliner genopfriskes hvert andet år. Vi vil aftale en pris angående genopfriskning.

Der er altså mange overvejelser, når det gælder mikropigmentering, og det er vigtigt at tage behandlingerne og forholdsregler og anvisninger både før og efter behandlingerne alvorligt, hvis du gerne vil have et vedvarende pænt resultat.

Gæster

Vi elsker børn, men kunderne betaler for fred og ro under deres behandling. Derfor er børn ikke velkomne i klinikken. Det samme gælder for venner og familie.

Mobil

Vi beder dig at tage hensyn til de øvrige kunder og sætte din mobil på lydløs, når du er i klinikken.