Om mig

Jeg har, så længe jeg kan huske, været meget fascineret af, hvordan det ved hjælp af enkelte fremhævelser af et individs i forvejen flotte ansigtstræk er muligt at skabe perfektion. Derfor har jeg efter en lang international karriere besluttet mig for at virkeliggøre min drøm inden for skønhedsbranchen i danmark.

Jeg er uddannet Kosmetolog og Makeup artist fra de anerkendte firmaer i Tyskland samt mikropigmentist hos firmaerne ”Nouveau Contour”, ”Phibrows”  og “Golden Eye”, som er de firmaer der stiller meget høje krav til uddannelsen, hvilket sikrer dig, at du får den mest professionelle behandling. Jeg deltager løbende i kurser, konferencer og messer for at holde mig opdateret angående nye teknikker og spændende muligheder inden for mit fag. Det gør jeg af interesse og for fortsat at kunne give mine kunder den mest kvalificerede behandling i WOW Effect.

Det er vigtigt for mig, at mine kunder føler sig trygge under hele behandlingsforløbet, og derfor sørger jeg for at holde kunderne informeret undervejs. Når jeg rådgiver mine kunder, gør jeg det ud fra et ønske om at skabe det bedste slutresultat. Når det kommer til behandlinger og valg af pigment, rådgiver jeg derfor inden for det felt, hvor jeg kan imødekomme kundens ønsker og samtidig bibeholde vedkommendes individuelle træk og naturlige udstråling.

Mine uddannelser:

Jurist fra København Universitet

Makeup artist/kosmetolog uddannelse  i Køln

Kursus i Brow Styling ved Nouveau Contour

Kursus i Microblading ved PhiBrows

Kursus i alle former for micropigmentering og farveteori ved Nouveau Contour

Perfektions Kurser ved Nouveau Contour

Perfektions kurser ved PhiBrows

Master Kusus i alle shading tekniker ved Nouveau Contour

Master Kursus i Medicinsk micropigmentering, Scalp pigmentering, camouflage teknikker samt avancerede micropigmenterings teknikker ved Golden Eye

Sygeplejerske fra Københavns professionshøjskole

/Lida Jørgensen