Hvad er Permanent Makeup eller Micropigmentering?

I klinikken arbejder vi med mikropigmentering, som er det professionelle ord for permanent make-up. Behandlingerne udføres ved at deponere pigmenter i det ydre hudlag med en meget tynd nål. Der er mange forskellige årsager til at få udført disse behandlinger, men fælles plejer at være, at mine kunder ønsker at højne deres selvtillid ved at få f.eks. farvet større læber eller kønnere øjenbryn. Vi oplever, at det er både mænd og kvinder, der får udført behandlingerne.

Mange mennesker får udført behandlingen for at spare tid på make-up eller hvis de har allergi eller er overfølsomme overfor kosmetik, hvis de har et synshandikap, hvis de mangler hår ved øjenbryn eller vipper, eller hvis de er meget usikre på hænderne. Andre årsager kan være hvis de har en udefineret læbekant eller mangler pigment i læberne.

Uanset årsagen er mikropigmentering noget, som mange får og som rigtig mange kan få – for alle fortjener at være glade for deres udseende og have en personlig frihed.

Permanent makeup Behandlingsforløb og efterbehandling

I WOW Effect er det vigtigste mål, at du får en god permanent makeup behandling og et flot slutresultat. Derfor har vi nogle faste procedurer, som vi følger.

Når du kommer ind på vores klinik på behandlingsdagen får du bedøvelsescreme på det område, som skal behandles. Denne creme gør, at permanent makeup behandlingen vil foregå så godt som smertefrit. Bedøvelsen skal virke i 10-15 minutter, hvorefter vi begynder at tegne konturerne med en blyant, så du kan få en ide om, hvordan slutresultatet vil se ud. Vi vælger konturerne ud fra, hvad der vil passe bedst til din knoglestruktur og resten af dine ansigtstræk. Derudover er vi af den opfattelse, at det naturlige look er det kønneste, når det gælder permanent makeup – der er f.eks. ikke to sæt øjenbryn, der er ens, og derfor findes der heller ikke en fast skabelon. Vi vælger formen baseret på dine ønsker kombineret med din unikke knoglestruktur.

Når du har godkendt konturerne, vælger vi sammen den perfekte farve til din permanent makeup behandling baseret ud fra din teint og øvrige naturlige farver, og Vi vil herefter gå i gang med selve permanent makeup behandlingen.

Inden permanent makeup behandlingen finder sted, er det vigtigt, du har læst og fulgt de forholdsregler og risici, der er noteret her på siden.