• Powder Brows / Ombré Bryn

Powder Brows

Powderbrows / Permanet Makeup bryn er den teknik hvor vi lægger skygge / Ombre på dine bryn bag dine naturlige brynhår med en maskine. Med PowderBrows teknikken får du fyldigere øjenbryn, medens du stadig beholder en blød facon på dine bryn. Med denne Permanent Makeup-teknik efterligner vi i WOW Effect et konventionel makeup til øjenbryn, uanset om der er tale om brynblyant eller brynskygge. Denne form for permanent makeup er derfor også kendt som skyggebelagte øjenbryn. Med denne form for Permanent makeup kan vi i WOW Effect alt efter dit ønske gøre resultatet mere naturligt eller lidt kraftigere. Det skal dog siges at resultatet vil blive et sæt øjenbryn, hvor det ligner, at der er brugt lidt makeup bag dem, så det er ikke en teknik for dem, der vil have det rene, naturlige look.

I WOW Effect afstemmer vi altid vores Permanent Makeup behandling med dine ønsker hvad angår farve og formen inden vi påbegynder Powderbrows behandlingen. Permanent Makeup behandling med Powder bryn/ Ombre effekt vil resultere umiddelbart efter behandlingen i et mørkere resultat men farven vil aftage med op til 50% efter et par uger.

Det er muligt at kombinere Powder-teknikken med hairstroke-teknikken, hvis hårene er meget lyse, eller der ikke er nogen. Kombinationen hedder “hybrid brows / Phi fusion” og vil skabe en 3D-effekt med en optimal dybde, så det kan efterligne rigtige øjenbryn.

Her kan du læse en kort beskrivelse af de forskellige teknikker:

Hairstrokes / Microblading / 3d bryn er den perfekte løsning til dem, der har normal eller tør hudtype og ønsker et naturlig look. Holdbarheden er dog kortere end de andre teknikker.

Powderbrows er ideel til dem, der er vant til at tegne deres bryn op og ønsker et markant look. Den er egnet til dem der har fedtet hud, og dem der holder dårligt på farve. Den teknik holder længere end 3d bryn.

Fashion Powderbrows er et let pudderagtig optegnet bryn, der giver et naturligt look. Den teknik er perfekt til de hudtyper, der ikke kan have Hairstrokes.

Kombinationsbehandling / Hybrid Brows/Phifusion er egnet til dem der har sparsome bryn eller mangler del af brynet. Den teknik giver visuelt mere volumen og fylde.