• Powder Brows / Ombré Bryn

Powder Brows / Ombé bryn

Dine øjenbryn er dit ansigts mest afgørende træk, og derfor er det også vigtigt, at de komplimenterer dit ansigt. Dine øjenbryn indrammer dit ansigt, fremhæver dine øjne og forstærker din individuelle udstråling. Øjenbrynene er også afgørende for at give dit ansigt symmetri, og det er op til os på klinikken at finde frem til den form, som passer dig og dit ansigt bedst. Vi vil også nøje overveje, hvilke nuancer dine øjenbryn skal have, for at du får det flotteste resultat.

Mange vælger at bruge makeup på øjenbrynene hver dag, men med mikropigmentering får du permanent makeup, så du kan spare denne tid hver morgen. Hvis dine naturlige øjenbryn er for lyse, eller du har huller i øjenbrynene pga. ar eller manglende hår, kan permanent makeup/mikropigmentering være løsningen for dig.

Hvis du foretrækker fyldigere øjenbryn, men stadig gerne vil have en blød facon, kan du overveje powder-teknikken. Med denne teknik kan jeg efterligne konventionel make-up til øjenbryn, uanset om der er tale om brynblyant eller brynskygge. Denne teknik er derfor også kendt som skyggebelagte øjenbryn. Med powder-teknikken får dine bryn en fuld skyggebelægning, således at du får en skygge bag dine naturlige brynhår. Med denne teknik kan jeg alt efter dit ønske gøre resultatet mere naturligt eller lidt kraftigere. Det skal dog siges at resultatet vil blive et sæt øjenbryn, hvor det ligner, at der er brugt lidt make-up bag dem, så det er ikke en teknik for dem, der vil have det rene, naturlige look.

Det er muligt at kombinere Powder-teknikken med hairstroke-teknikken, hvis hårene er meget lyse, eller der ikke er nogen. Kombinationen hedder “hybrid brows/Phi fusion” og vil skabe en 3D-effekt med en optimal dybde, så det kan efterligne rigtige øjenbryn.

Her kan du læse en kort beskrivelse af de forskellige teknikker:

Hairstrokes / Microblading / 3d bryn er den perfekte løsning til dem, der har normal eller tør hudtype og ønsker et naturlig look. Holdbarheden er dog kortere end de andre teknikker.

Powderbrows er ideel til dem, der er vant til at tegne deres bryn op og ønsker et markant look. Den er egnet til dem der har fedtet hud, og dem der holder dårligt på farve. Den teknik holder længere end 3d bryn.

Fashion Powderbrows er et let pudderagtig optegnet bryn, der giver et naturligt look. Den teknik er perfekt til de hudtyper, der ikke kan have Hairstrokes.

Kombinationsbehandling / Hybrid Brows/Phifusion er egnet til dem der har sparsome bryn eller mangler del af brynet. Den teknik giver visuelt mere volumen og fylde.