Permanent makeup

I WOW Effect arbejder vi med permanent makeup – også kaldet mikropigmentering. Permanent makeup behandlinger udføres ved at deponere pigmenter i det ydre hudlag med en meget tynd nål.

microblading

Hvad er permanent makeup?

Der er mange forskellige årsager til at få udført permanent makeup behandlinger. Det kan være et ønske om at højne selvtillid ved at få f.eks. farvet større læber eller mere symmetriske øjenbryn.

I WOW Effect er vi specialister i at lave permanent makeup. Vi tilbyder:

Mange bruger makeup hver dag, men med mikropigmentering får du permanent makeup, så du kan spare denne tid hver morgen. Hvis dine naturlige øjenbryn er for lyse, eller du har huller i øjenbrynene pga. ar eller manglende hår, kan permanent makeup/mikropigmentering være løsningen for dig.

Uanset årsagen er mikropigmentering noget, som mange får og som rigtig mange kan få, fordi alle fortjener at være glade for deres udseende og have en personlig frihed. I WOW Effect oplever vi, at det er både mænd og kvinder, der får udført behandlingerne.

Hun er omhyggelig, lyttende og meget professionel. Jeg synes også at Lida er meget fleksibel, for da jeg ikke kunne finde en tid online, valgte hun at komme på klinikken for min skyld efter en lang kursusdag. Jeg kan til enhver tid anbefale Lida.

Isabella

Microblading - WOW Effect

Permanent makeup behandlingsforløb

I WOW Effect er vores vigtigste mål, at du får en god permanent makeup behandling og et flot slutresultat. Derfor har vi nogle faste procedurer, som vi følger.

Når du kommer ind i vores klinik på behandlingsdagen, starter vi med en indledende konsultation for at afstemme dine forventninger til behandlingen. Herefter begynder vi at tegne konturerne med en blyant, så du kan få en ide om, hvordan slutresultatet vil se ud. Vi vælger konturerne ud fra, hvad der vil passe bedst til din knoglestruktur og resten af dit ansigtstræk. Derudover er vi af den opfattelse, at det naturlige look er det kønneste, når det gælder permanent makeup – der er f.eks. ikke to sæt øjenbryn, der er ens, og derfor findes der heller ikke en fast skabelon. Vi vælger formen baseret på dine ønsker kombineret med din unikke knoglestruktur.

 Når du har godkendt konturerne, vælger vi sammen den perfekte farve til dit permanent makeup behandling baseret ud fra dit teint, og vi vil herefter gå i gang med selve permanent makeup behandlingen.

Ansvarshavende hudlæge

Behandlingerne bliver superviseret af vores dygtige dermatolog. Det er din tryghed for høj kvalitet og æstetik.

Professionelle behandlinger

Vores kosmetiske sygeplejerske med specialiseret erfaring tilbyder behandlinger med høj faglighed.

Kunderne i centrum

Hos os findes der ikke “one fit all”. Vi vil gøre vores bedste for at finde en skræddersyet behandling.

Online booking

Du kan nemt bestille en tid online. Vi er også altid klar ved telefon, hvis du ikke kan finde en tid der passer dig.

Efterbehandling

Når vi er færdig med behandlingen, vil området være rødt og hævet det første stykke tid. Farven vil også se en del mørkere ud end forventet. Alt dette er helt normalt og vil fortage sig igen. Hævelsen aftager sig typisk efter 1-2 dage. Farven vil fortsat være mørk og markant indtil såret er blevet helet. Det er derfor ikke muligt at vurdere det endelige resultat, før det behandlede område har været igennem hele helingsprocessen, og vi vil bede dig have dette in mente, når du har fået behandlingen.

Det behandlede område skal have ro den første tid efter behandlingen, og det er meget vigtigt, at du ikke piller i sårskorpen. Det er desuden meget vigtigt, at du følger vores vejledning for efterbehandling, som vi vil give dig efter behandlingen.

Holdbarheden og forholdsregler

Får du lavet permanent makeup, kan du regne med, at det holder 2-5 år. Vi anbefaler altid en opfriskning af din behandling indenfor et år især når du har lavet microblading/permanent makeup af bryn. Læber og eyeliner har en længere holdbarhed – særligt læber får som regel kun en opfriskning hvert andet år.

For at give dig den bedste permanent makeup behandling, vil du blive bedt om at udfylde et helbredsskema, hvorefter vi vil analysere din hud, så vi kan få indsigt i eventuelle risici. Vi vil så foretage en samlet vurdering, som vi vil snakke med dig om.

Sikre Din Tid I Dag

Med vores online booking kan du nemt og elegant booke din tid, inden en anden “stjæler” den fra dig

Book en tid online

Hvis du ønsker at få lavet permanent makeup, er du altid velkommen til at bestille en tid direkte på siden. Du er også velkommen til at ringe eller skrive en mail, hvis du har nogle spørgsmål. Kontakt os på 21 83 53 50 eller på mail contact@woweffect.dk.