Risici og forholdsregler

Permanent make-up er et håndværk på et levende lærred – nemlig din hud. Derfor er det i denne branche ikke muligt at garantere for slutresultaterne. Du kan f.eks. risikere, at din hud vil afstøde noget af farven. Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 2 behandlinger, førend din behandling kan betragtes som værende færdig. I nogle tilfælde skal der foretages flere behandlinger end normalt, før resultatet kan opnås. I dette tilfælde betaler kunden for de nødvendige ekstra behandlinger.

I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme en total afstødning af farve, hvilket betyder, at huden ikke vil lagre farven. Derfor er videre behandling ikke muligt. Der ydes ingen tilbagebetaling for de behandlinger, der er foretaget, og dette må anses som værende en sjælden risiko.

For at give dig den bedste behandling, vil du blive bedt om at udfylde et helbredsskema, hvorefter jeg vil analysere din hud, så jeg kan få indsigt i eventuelle risici. Jeg vil så foretage en samlet vurdering, som jeg vil snakke med dig om. Du har mulighed for at annullere behandlingen, hvis du ønsker.

Vælger du at få behandlingen, vil jeg finde frem til de rette farver, som vil passe bedst til din hudtype, så du får det flotteste resultat.