Professionel og sikker Tatoveringsfjernelse med Pico Laser

Fortryder du den tatovering du fik på en dejlig ferie eller er din tatovering ikke længere så meningsfuld som da du fik den? Måske har dit Permanent Makeup bryn ikke længere den form og farve som de engang havde. I WOW Effect kan vi hjælpe dig med at fjerne dine tatoveringer både de klassiske tatoveringer, de kosmetiske tatoveringer (Permanent Makeup eller Semipermanent Makeup), de Asfalt-tatoveringer og Medicinske tatoveringer med laser.

Din sikkerhed er vigtigst for os i WOW Effect, derfor anbefaler vi at du inden du bestemmer dig for at fjerne din tatovering med laser, altid spørge ind til hvilket laserudstyr klinikken anvender, og om klinikken er registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed. Tatoveringsfjernelse med laserteknologi er en forholdsvis ny metode, og det betyder, at området ikke er reguleret med lovgivning. En hvilken som helst kan starte op og tilbyde tatoveringsfjernelse med laser uden den rette uddannelse, udstyr eller autorisation. Du skal derfor være ekstra opmærksom og kritisk, når du vælger den klinik der tilbyder tatoveringsfjernelse med laser. For din egen sikkerhed og et bedre resultatet er det vigtigt at at du i det mindste bliver behandlet med den nyeste og mest sikre og effektive teknologi. Det kan være fristende at vælge den billigste løsning, men lad ikke prisen for laserbehandlingen vinde over din egen sikkerhed og resultatet.

I WOW Effect udfører vi tatoveringsfjernelse med Pico Laser. Vi tilbyder dig altid en gratis og helt uforpligtende konsultation, som udføres af en kosmetisk sygeplejerske med efteruddannelse i tatoveringsfjernelse.

Hvordan fjerner vi tatoveringer?

Tatoverings farver består af en opløsning af farvekorn, som prikkes i huden under tatovering. Farvekornene i tatovering er så store at huden ikke kan skille sig af med dem. Ved hjælp af Laser rammer vi farvekornene med en kraftig og kortvarig lysstråle, som bliver omdannet til varme under huden. Lysbølgerne medfører at farvekornene sprænges i små stykker og så kroppen kan ved hjælp af lymfesystemet komme af med dem.

I WOW Effect bruger vi den nyeste teknologi til tatoveringsfjernelse som kaldes Pico Laser. Pico lasere arbejder så hurtigt at hastigheden bliver målt i Pico sekunder. Dette betyder at dine tatoveringer bliver fjernet mere effektiver og hurtigere med laser. Du undgår langvarige og unødvendige laser behandlinger, og der er lavere risiko for skader på huden med ardannelse, og din hud heler hurtigere op.

Når vores laser i WOW Effect rammer huden på det behandlede område med Laser stråler, bliver huden umiddelbart hvid som vi kalder ”frosting”. Reaktionen skyldes, at der sker en fordampning af vand i overhuden, når farvekornene i tatoveringen eksploderer ved varmeudviklingen. Der kan undertiden komme små sår, hvis varmeudviklingen har været særlig høj.

Vores dygtige kosmetiske sygeplejerske vil rådgive dig så du får en behagelig og tryg oplevelse, og at din hud bevarer sin naturlighed efter endt forløbet. Dette er især vigtigt hvis du gerne vil genopføre en ny tatovering på dette område.

Vores kosmetiske sygeplejerske har flere års erfaring med udførelse af permanent makeup, derfor har vi i WOW Effect god indsigt i fjernelse af permanent makeup. Her er det vigtigt at tatoveringsfjernelse med laser er så skånsom som muligt så der ikke dannes arvæv eller fremkommer hypo- eller hyperpigmentering.

Inden laserbehandling

Inden laserbehandlingen får du tilsendt flere oplysninger om selve laserbehandlingen og de forholdsregler du skal tage før og efter laserbehandlingen. Umiddelbart inden laserbehandlingen foretager vi forundersøgelse, rådgiver dig og lægger et individuelt behandlingsforløb i samarbejde med dig. Vi tager billeder af dine tatoveringer og desinficere huden.

 

Laser behandling

Det er individuelt hvor mange laserbehandlinger der skal til for at få et tilfredsstillende resultat med tatoveringsfjernelse. Dette er afhængig af tatoveringens farve, størrelse, alder, placeringen og den teknik der er brugt. Det er således at de sorte og farvede tatoveringer er normalt lettere at fjerne end de hvide som risikerer at blive blålige.

De tatoveringer med mange forskellige farver og komplicerede mønstre er de vanskeligste og mest tidskrævende at fjerne med laser. Derfor er det svært på forhånd at bedømme hvor dybt og hvor koncentreret farve på din tatovering er.

Behandlingstiden med laser kan variere fra 15 til 35 minutter. I WOW Effect afsætter vi altid mere tid så vi grundigt kan besvare dine spørgsmål og at du kan føle dig tryg ved behandlingen.

I WOW effect bruger vi Pico laser og nedkøler området med en “cooling” maskine, så du føler mindre ubehag og smerte sammenlignet med end de andre Nano Q-Switch lasere på markedet. Vi anbefaler at du smører en lokalebedøvende creme på området minimum 45 minutter inden behandlingen. Cremen kan købes på apotek. Vi kan også tilbyde at påføre cremen i WOW Effect hvis du kommer minimum 45 minutter forud for behandlingen.

Efter laserbehandling

Efter endt laserbehandling smører vi tatoveringsområdet med en desinficerende aftercare creme.

“Frosting” af huden forsvinder et par timer efter behandlingen, og din hud vil være hævet, varmt, rødt i nogle dage, og du kan føle en brændende fornemmelse omkring tatoveringen og der kan forekomme små blødninger og vabler. Disse reaktioner er normale og midlertidige.

Der bliver normalt dannet skorper på det behandlede område som tager 1-2 uger om at hele op. Risikoen for infektion er normalt lille, hvis du følger de instruktioner som vores sygeplejerske giver dig.

Det er vigtigt, at området overhovedet ikke får sol de efterfølgende 3-4 uger. Herefter er det nødvendigt at anvende en solcreme med faktor 50 for at beskytte huden.

De følgende dage er huden øm og du kan mærke en brændende eller prikkende fornemmelse i huden. Du kan med fordel tage en smertestillende medicin, hvis det er nødvendigt. Du kan også opleve at din hud kløer, er tør og skaller af i det behandlede område. Du kan massere området med en mild creme uden parfume med fx Alovera.

Laserbehandlingerne skal udføres med et interval af 6 – 8 uger for at give det bedste resultat. Efterhånden bliver din tatovering afbleget men det sker trinvist i løbet af dit behandlingsforløb. Huden kan blive afbleget på det behandlede område, men din normale hudfarve vil i de fleste tilfælde vende tilbage efter nogle måneder. Normalt kræves der mellem 8 – 12 laserbehandlinger for at få fjernet eller fadet tatoveringerne. Vi kan dog fjerne nogle områder af tatoveringer, hvis I ikke ønsker at få hele tatoveringen fjernet, eller bare fade dem lidt.